Kalendar događanja

Listopad 2020
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Besplatna PHP akademija

Inchoo i ove godine provodi besplatnu PHP akademiju. Akademija će se održavati 3x tjedno; ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 17 do 20 sati tijekom četiri tjedna, počevši od 31. kolovoza, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

U navedenih četiri tjedna održat će se 36 sati predavanja, a od 24 polaznika očekivat će se da puno vremena posvete rješavanju zadaća. Učit ćemo od osnova do naprednog PHP-a, poslije čega ćepolaznici izraditi završni rad; potom ćemo s 5 izabranih provesti dodatnu edukaciju u prostorima njihove tvrtke – u trajanju od 4 tjedna – i najboljima dati priliku da postanu dio njihovog tima.


Tko se može prijaviti?


Na PHP akademiju mogu se prijaviti nezaposleni i izvanredni studenti. Ovo je program za motivirane ljude koji žele svoj život i svoju karijeru u IT-u uzeti u vlastite ruke.


Kako izgleda PHP akademija?


Predavanja počinju s postavljanjem radne okoline i učenjem osnova PHP-a – objašnjenjima što je Hello world program, što su varijable, operatori, nizovi, petlje i slični 

pojmovi, objektno orijentirano programiranje, MVC i Symfony. Nakon savladavanja teorijskog znanja, slijedi praktični zadatak kada će se polaznicima postaviti cilj izraditi, a potom i prezentirati, vlastitu aplikaciju.


Kako se prijaviti na PHP akademiju?


Ispunite ovaj jednostavan obrazac do 23.8.2020, nakon čega će se izvršiti evaluacija svih pristiglih prijava, a selekcijski postupak za odabir kandidata za PHP akademiju 

nastavit će se kratkim intervjuom, na koji će pozvati određeni broj kandidata, ovisno o rezultatima evaluacije pristiglih prijava.


Zašto (baš) PHP?


PHP je trenutno jedan od najpopularnijih i najmoćnijih skriptnih jezika na tržištu web developmenta. Broj stranica koje koriste PHP raste iz dana u dan, a broj tvrtki koje ga žele koristiti još je veći.

PHP je vrlo pogodan za početnike u svijetu programiranja, ali istovremeno ima mnogo toga za ponuditi i iskusnim developerima.

 

 

Besplatnu PHP akademiju Inchoo provodi u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Ekonomskim fakultetom u Osijeku i Centrom za poduzetništvo Osijek, kroz projekt „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET 2”, koji realizira Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije i koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.