Kalendar događanja

Lipanj 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa "Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina" je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i "novo normalno".

 Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Ususret neizvjesnoj budućnosti potrebno je pronaći motivaciju za uključiti se i napraviti karijerne promijene, a nizom ovakvih radionica / predavanja tu je potragu moguće olakšati. Također, moguće je razviti i nove poslovne i slične odnose. Svi se suočavamo s nečim nepoznatim i kako bi se lakše nosili s tim potrebno je solidarizirati se i ne klonuti u nastojanjima da budućnost bude što bolja, sigurnija i uspješnija.

Ako imate želju uključiti se, javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili porukom u inbox stranice. Prva „mjenjačnica“ planira se održati krajem studenog, a od danas je moguće ponuditi radionicu / predavanje koje bi držali zajedno s terminom kada bi to činili. Dostupni termini su od ponedjeljka do petak od 9 do 14 sati. Učilište ustupa besplatni prostor, podršku u promociji i prikupljanju polaznika te svakoj predavačici / predavaču dodjeljuje internu potvrdu o sudjelovanju.

 

Izvor: Pučko otvoreno učilište Osijek