Kalendar događanja

Lipanj 2022
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ispuni upitnik, EU te pita kroz novi ciklus konzultacija!

Otvoren je novi ciklus konzultacija u okviru Dijaloga EU s mladima!Pozivamo mlade da ispune kratku anketu i pomognu kreirati javne politike na razini Europske unije.

Ako si mlada osoba i smatraš da se mlade u Hrvatskoj tiču teme zaštite okoliša i održivog razvoja, te teme uključivih društava – reci nam svoje mišljenje i podijeli s nama svoje ideje klikom na anketu:


Anketa se provodi u sklopu IX. ciklusa konzultacija u okviru Dijaloga EU s mladima, pod nazivom "Zajedno za održivu i uključivu Europu", a na temu EU ciljeva za mlade #3 Inkluzivna društva i #10 Održiva zelena Europa.

U ovom ciklusu konzultacija, odnosno provedbe Dijaloga EU s mladima riječ je prije svega o zaštiti okoliša i održivom razvoju, kao i o inkluzivnim društvima i uključivanju mladih. Kako bismo dobili_e bolji uvid u stajalište mladih na razini cijele Europe o Europskom cilju za mlade broj 3. „INKLUZIVNA DRUŠTVA“ i broj 10. „ODRŽIVA ZELENA EUROPA“, pozivamo Vas da ispunite anketu.
 
Sudjelovanje u anketi je u potpunosti anonimno i dobrovoljno, a anketa je namijenjena mladima od 15 do 30 godina. Za ispunjavanje je potrebno izdvojiti do 20 minuta.
 
Rezultati ankete koristit će se u svrhu oblikovanja zajedničkih preporuka na europskoj razini, te u svrhu donošenja i implementacije konkretnih mjera i politika od strane država članica Europske unije. Rezultati istraživanja bit će objavljeni na web stranici EU pita i Mreže mladih Hrvatske. Za više informacija i pitanja možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.