Kalendar događanja

Siječanj 2022
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Otvorene prijave za konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv - informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“

Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske poziva udruge mladih, udruge za mlade i savjete mladih da se prijave za sudjelovanje na konferenciji „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“.

Konferencija se organizira s ciljem uključivanja što većeg broja mladih iz različitih dijelova Hrvatske u aktivnosti vezane uz područje mladih u razdoblju predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije. Na konferenciji želimo čuti razmišljanja mladih iz različitih dijelova Hrvatske o tome kako poboljšati Dijalog EU-a s mladima i osigurati još veće uključivanje mladih.
 
Navedena konferencija će se održati 11. ožujka 2020. s početkom u 15 sati u Konferencijskom centru, Šubićeva ulica 29, Zagreb, a njezino predviđeno trajanje je do 18 sati. Cjelokupno događanje zamišljeno je kao dijalog više od sto mladih iz urbanih i ruralnih sredina s donositeljima odluka s ciljem upoznavanja prioriteta Hrvatske tijekom predsjedanja te s osobitim naglaskom na uključivanje mladih u pojedine politike na nacionalnoj i europskoj razini. Ono će na taj način pridonijeti i osnaživanju mladih u ruralnim sredinama, što je jedan od ključnih prioriteta Hrvatske tijekom predsjedanja. 
 
S obzirom na ograničen broj mjesta, sve zainteresirane udruge mladih i za mlade mogu putem ispunjenog obrasca za prijavu, na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (01/555-7205) dostaviti prijedlog jednog predstavnika/ce za sudjelovanje na konferenciji, a zaključno do 2. ožujka 2020. godine.
 
Svi zainteresirani savjeti mladih JLP(R)S-a mogu dostaviti prijedloge svojih predstavnika za sudjelovanje na konferenciji na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (01/555-7205), a zaključno do 3. ožujka 2020. godine. Zbog ograničenog broja mjesta, savjeti mladih mogu za sudjelovanje na konferenciji predložiti jednog predstavnika savjeta. Savjeti mladih svoju prijavu ostvaruju putem slanja sljedećih podataka na navedeni mail: ime i prezime, OIB (ili broj osobne iskaznice), adresu i organizaciju ispred koje su imenovani u savjet mladih, naziv savjeta mladih, e-mail i telefon za kontakt.
 
Potvrde o prihvaćenim prijedlozima za sudjelovanje na konferenciji, kao i sve dodatne informacije, bit će Vam dostavljene po zatvaranju prijava za sudjelovanje.

Obrazac za prijavu na konferenciju

Poziv za udruge mladih i za mlade 

Poziv za savjete mladih