Kalendar događanja

Lipanj 2022
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijavi se na regionalnu ljetnu aktivističku školu

 

 

 

Ukoliko želiš saznati više o društvenom aktivizmu i održivosti aktivističkog djelovanja, steći nova znanja i vještine građanskog samoorganiziranja, ako želiš upoznati vršnjake iz regije koji jednako kao i ti žele pozitivne promjene u društvu – onda je regionalna ljetna aktivistička škola pravo mjesto za tebe. 

 

Regionalna ljetna aktivistička škola  održat će se od 18.07. do 24.07.2022. u Sremskim Karlovcima za sudionice i sudionike iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

 

Pripremili su sedmodnevni program koji će uključiti teoriju, principe i praksu aktivističkog samoorganiziranja i djelovanja u različitim, ali međusobno povezanim područjima, kao što su ekologija, feminizam, antiratni aktivizam, građanska participacija i kreiranje javnih politika.

 

Tokom škole ćeš dobiti priliku nadograditi svoje postojeće znanje i usavršiti  postojeće vještine  ili koje nisi ni znala_o da ih već imaš, kao i upoznati druge i razmijeniti svoja razmišljanja, interese, znanja i iskustva.

 

Je li ova škola za tebe?

Ako imaš između 18 i 30 godina i živiš u Srbiji, Hrvatskoj ili Sloveniji, ako osjećaš potrebu i imaš volju da mijenjaš svijet nabolje – prijavi se! Ovom školom želimo te potaknuti da napraviš prve aktivističke korake, a ako ti aktivističkog iskustva ne nedostaje – da napraviš korak naprijed, ustraješ ili pokreneš novu inicijativu.

 

Što nakon škole?

 

Ljetna škola neće biti kraj našeg druženja. Nakon sedmodnevnog programa tebi i svim sudionicama i sudionicima škole osigurat će se nastavak rada i druženja kako biste svoje ideje mogli provesti u djelo, u vlastitim inicijativama ili uz potporu organizatora. 

 

 

Logističke informacije

 

Radni jezici škole su srpski i hrvatski. 

 

Troškove putovanja, smještaja i hrane pokrivaju organizatori škole.

 

Kako se prijaviti?

 

Ukoliko ti sve dosad napisano zvuči zanimljivo, pozivamo te da se prijaviš popunjavanjem prijavnog formulara dostupnom na ovom linku.

 

 

Rok za prijavu

 

Rok za prijavu je 26.06.2022.

Odabrane sudionice i sudionici bit će obaviješteni e-mailom najkasnije do 01.07.2022.

 

Više informacija o školi možeš pronaći ovdje.