Kalendar događanja

Lipanj 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Uključi se u kampanju #imojradvrijedi


Uključi se u kampanju #imojradvrijedi i sudjeluj u širenju svijesti o različitosti studentskih poslova i njihovoj važnosti za cjelokupnu zajednicu:


Forum za održivi razvoj Zeleni prozor pokrenuo je kampanju #imojradvrijedi u sklopu projekta Studenti za studente – naš glas za dostojanstvo studentskog rada.

 

Ovaj je projekt financiran kao ad hoc akcijski projekt u sklopu Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (projekt je sufinanciran sredstvima financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške).

 

Cilj je projekta proširiti svijest o raznolikosti studentskih poslova i njihovoj važnosti za cijelu zajednicu, ukazati na probleme i nepravilnosti s kojima se studenti suočavaju te naposljetku utjecati na studentske centre, donosioce odluka i ostale nadležne institucije kako bi počeli rješavati probleme – umjesto da se o njima samo priča.

 

Uključiti se možeš putem Facebooka i to na način da:

– Podijeliš objavu
Opišeš svoj studentski posao (bivši ili sadašnji). Ako želiš, možeš podijeliti i probleme vezane uz obavljanje studentskih poslova koje smatraš važnima.
Upotrijebiš hashtag #imojradvrijedi
Nominiraš tri osobe čiji rad cijeniš i za koje želiš da podijele svoje iskustvo.
Dodaj #imojradvrijedi okvir na svoju profilnu fotografiju.
 
Svi detalji dostupni su na Facebook-u.