Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Besplatni probni ispiti mature, prijavi se što prije!

U Algebri, besplatne probne ispite mature,  nekoliko posljednjih godina diljem Hrvatske polagalo je više desetaka tisuća maturanata.

 

Svi oni su u simuliranim uvjetima sličnima pravoj državnoj maturi dobili uvid što ih očekuje na maturi. I ne samo to, saznali su i kako trenutno stoje sa znanjem u odnosu na svoje vršnjake iz cijele Hrvatske s kojima će konkurirati za željeni fakultet. Isto tako uvjet za pristupanju probnih ispita mature nikad NIJE bio pohađanje priprema u Algebri, pa nije ni ove godine

 

Rezerviraj mjesto OVDJE.

 

I ove godine se nastavlja s time, jer mature će biti! Ali, zbog epidemioloških preporuka prebačeno je u online prostor!

Odvoji jedno nedjeljno prijepodne i testiraj znanje hrvatskog, matematike ili engleskog na željenoj razini. Naravno možeš se prijaviti za online polaganje sva tri predmeta!

 

Kod online probnih ispita mature, neće se provoditi stroge uvjete mature koje se provode u učionicimožeš imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje. Na ispitu iz matematike smiješ koristiti džepno računalo tipa Scientific i prepisivanje je strog zabranjeno te se sankcionira, ali ti savjetuju da se kod online testa ipak pridržavaš pravila kako bi saznao koliko znaš i popunio ‘rupe’ na vrijeme.

 

Rezultate ćeš dobiti odmah po završetku ispita, odnosno broj bodova na ispitu, a mi ćemo ti nekoliko dana nakon poslati analizu rezultat i tvoj rezultat u odnosu na rezultat cijele  generacije.TERMINI PISANJA  PROBNIH ISPITA ONLINE

31. 01. 2021.
Online probni ispiti Hrvatski A i B
21. 03. 2021.
Online probni ispiti Matematika A i B
11. 04. 2021.
Online probni ispiti Engleski A i B


Prijavi se na online probne ispite mature i osiguraj dovoljno vremena prije ispita državne mature kako bi potpuno besplatno i bez ikakvih obveza saznao kako izgledaju ispiti mature koji ti donose upis na željeni fakultet.


Dan prije polaganja ispita na mail ćeš dobiti poveznicu za pristup ispitu i detaljne upute.

Polaganje probnih online ispita je besplatno, ali je prijava obavezna!"

 

Photo by Ben Mullins on UnsplashIzvor: algebra.hr