Kalendar događanja

Listopad 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Grupa za maturante na Viberu!

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja pokrenuo je posebnu grupu na Viberu za maturante. Kako kažu iz NCVVO-a, ova Viber zajednica i chatbot ‘Centra mature’ omogućuju svim sudionicima državne mature brz i jednostavan pristup informacijama te postavljanje pitanja koja će im pomoći u boljoj organizaciji pripreme ispita, razumijevanju vrednovanja i ostvarivanju dobrih rezultata na državnoj maturi.
 
Namijenjena maturantima, nastavnicima i roditeljima
 

Grupa koja je pokrenuta na ovoj platformi trebala bi pristupnicima, nastavnicima, roditeljima i svim ostalim zainteresiranim sudionicima, omogućiti lakši prolazak svih relevantnih informacija o državnoj maturi na jednom mjestu.

 

Iz NCVVO-a kažu kako je članovima grupe dostupna i mogućnost slanja privatne poruke te brza povratna informacija brojnih stručnjaka Centra iz različitih područja. Istodobno, chatbot na pregledan način pruža odgovore na najčešća pitanja vezana za prijavu i odjavu ispita, rokove, ispitne materijale, epidemiološke mjere i druge važne teme.

 

Svi sudionici ovogodišnje državne mature koji još nisu imali prilike komunicirati unutar zajednice ili koristiti chatbot za lakši i jednostavniji pronalazak traženih informacija mogu se priključiti ‘Centru mature’ na Viberu putem ovog linka.

 

Izvor: Centar mature FB