Kalendar događanja

Siječanj 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Natječaj za mlade umjetnike

 

Portal Kulturflux objavljuje projekt Vizitka kojem je cilj pružiti deset mladih umjetnika široku medijsku vidljivost kroz predstavljanje njihovog umjetničkog rada na portalu i društvenim mrežama te kroz tiskanje radova umjetnika u obliku profesionalnih vizitki i promotivnih stickera.


Uredništvo portala otvorenim pozivom želi odabrati deset mladih perspektivnih umjetnika koji su diplomirali u posljednje tri godine, te koji bi izradili vizual za mrežne stranice i društvene mreže Kulturfluxa (Facebook, Instagram) kojim bi predstavili svoje stvaralaštvo. Odabranim bi umjetnicima tako bio pružen medijski prostor, posvećen  članak u formi predstavljanja dosadašnjeg rada te navedena biografija i kontakt strukturiran u formi vizitke. Pojedini umjetnik imao bi mogućnost intervenirati u vizualni  identitet portala te bi ga likovno „preuzeo“ na razdoblje od dva tjedna, što je ujedno vrijeme u kojem bi bio sustavno predstavljan na portalu.


Kako bi se prijavili na projekt, potrebno je u e-mailu naslovljenom „Prijava za Vizitku“ poslati sljedeće podatke u jednom objedinjenom Word ili PDF dokumentu:


Kratka biografija

Fotografirani ili skenirani radovi

Opisi ili koncepti radova

E-mailovi s navedenim dokumentima šalju se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s datumom 26. srpnja u večernjim satima. Na istu e-mail adresu možete nam se obratiti i sa svim upitima.

.

Više informacija o pozivu možete pročitati ovdje.