Kalendar događanja

Listopad 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Budi FIN – financijski pismen i odgovoran

Povodom Svjetskog tjedna novca Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavlja BUDI FIN – Financijski pismen i odgovoran – edukativni program financijske pismenosti za mlade www.budifin.hr. Uz to što u njegovu sklopu radi na financijskom opismenjavanju mladih, upoznaje ih s njihovim navikama u potrošnji i stavovima o novcu.

Prema istraživanjima, mladi imaju najlošije rezultate na testovima financijske pismenosti, a danas ranije nego ikad počinju samostalno raspolagati novcem.

Ovaj program namijenjen je mladima od 17 do 25 godina te ti nudi višegodišnji sustavni pristup upoznavanju svojih navika u trošenju i planiranju kroz provođenje istraživanja i personalizirane izvještaje koje ćeš dobivati, suvremeni pristup online edukacijama koje će te voditi kroz svijet stvaranja financijske sposobnosti kako bi na tržište rada ušao obrazovan i samopouzdan.

Sudjelovanje u programu omogućit će mladima:

  1. Upoznati svoju financijsku osobnost i odnos prema novcu
  2. Sudjelovati u opsežnom programu financijske edukacije za mlade
  3. Dobiti vrijednu literaturu i potvrdu o sudjelovanju
  4. Osnažiti svoje potrošačke kompetencije
  5. Osvojiti vrijedne nagrade.

Prijaviti se možete na službenim stranicama programa, gdje možete pronaći i dodatne informacije. Korisne informacije pronaći ćete i na Instagram i Facebook stranicama.

Nakon prijave dobit ćete sve informacije putem e-maila. Prvi ciklus online edukacija održat će se u naredna dva mjeseca, a nakon toga će učenici biti obavješteni o daljnjem tijeku programa i nagradama sudionicima.