EDUKACIJE ZA (BUDUĆE) PODUZETNIKE – ODABERI TEME

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO, kao poduzetnička potporna institucija koja je ponosan dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija za sve poduzetnike i one koji to žele postati organizira ciklus besplatnih edukacija u okviru projekta Mreža BOND (Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija).

 

Kako bi poduzetnicima omogućili najrelevantnije i najaktualnije teme i time pružili podršku pri pokretanju poslovanja te pri rastu i razvoju tvrtke, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i one koji će to tek postati da se odazovu na iskaz interesa i odaberu teme koje smatraju da su im najpotrebnije.

 

Centar za poduzetništvo će uzeti u obzir sve vaše povratne informacije te ih grupirati prema vrsti poduzetnika (postojeći poduzetnik ili budući poduzetnik) i na taj način kreirati i organizirati edukacije koje će za sve zainteresirane biti u potpunosti besplatne.


Edukacije će se organizirati od kraja veljače do kraja srpnja ove godine, a na njima mogu sudjelovati svi zainteresirani budući i postojeći poduzetnici uz prethodnu prijavu.

 

 

Teme možete odabrati tako što ćete ispuniti ISKAZ INTERESA – EDUKACIJE ZA (BUDUĆE) PODUZETNIKE

 

 

Sva dodatna pitanja i informacije o organizaciji i sudjelovanju na edukacijama možete nam postaviti putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 031/283 970.

 

Izvor: Centar za poduzetništvo