Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Interaktivna radionica Lav, vještica i ormar

Datum događanja:

19 Veljača 2020

Interaktivna radionica Lav, vještica i ormar ili kako pomoću upravljanja međuljudskim odnosima smanjiti stres, će se održati 19. veljače u HGK - Županijskoj komori Osijek. Ne propustite!

 

Županijska komora Osijek organizira besplatnu interaktivnu radionicu Lav, vještica i ormar koja će se održati u srijedu, 19. veljače, od 9 do 12 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Iako je naslov storytellerski, na radionici neće biti priča i bajki. Zamijeni li se riječ lav s „početničkim umom“, vještica sa stresom i ormar s brave place (hrabrost) i safe place (sigurnost), sadržaj predavanja je jasniji.

Radionica je namijenjena direktorima i šefovima u malim i srednjim tvrtkama koji žele poboljšati tržišnu konkurentnost, startupovima, srednjem menadžmentu u državnim i javnim poduzećima te studentima viših godina master studija.

Na radionici će na primjerima biti riječi o tome kako informacija proslijeđena na vrijeme može smanjiti stres, kako stvoriti takvu organizacijsku kulturu da se pojava stresa (neočekivanog događaja ili nepoželjnog stanja) izbjegne, smanji izloženost i/ili dočeka pripremljen.

Cilj ove radionice:

  1. Prepoznati izazove u poslovanju koji izazivaju stres
  2. Analizirati situacije i trenutke u kojem se počinjemo živcirat (vještica se ukazala)
  3. Na osnovi dobivenih parametara odrediti što konkretno možemo učiniti mi, a što tvrtka (što možemo učiniti, učinit ćemo, što nije do nas, ne može nam izazvati stres)
  4. Kako šefovima i zaposlenima predstaviti potrebu djelovanja

Radionicu će voditi Predrag Kvolik, dugogodišnji borac za promjene i emocionalnu osviještenost, koji je tijekom svog radnog vijeka obavljao poslove povezane s vođenjem timova, educirao se o tome, bio je savjetnik za upravljanje ljudskim resursima u jednom malom poduzeću te želi svoja znanja i iskustva prenijeti dalje.

Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijavnice u nastavku ovog teksta. Rok prijave je 18. veljače. 

Vještica je samo naizgled strašna! Mi joj dajemo moć svojim strahovima, oduzmimo joj moć svojim pozitivnim djelovanjem i stavovima!

 

Online prijava na radionicu Lav, vještica i ormar nalazi se OVDJE.