Kalendar događanja

Prosinac 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online edukacija: Mladi za dostojanstvo i ljudska prava

Svjetski savez mladih Hrvatska omogućuje mladima od 18 do 30 godina besplatno sudjelovanje na 17. ciklusu online edukacije pod nazivom "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava". Riječ je o edukaciji koja se u Hrvatskoj provodi od 2012. godine, a ove godine je dostupna i u online verziji.
 
? ?️ Za osobnu izgradnju i izgradnju kvalitetnog društva, kroz čitanje tekstova autora kao što su C. S. Lewis, Viktor Frankl, Jacques Maritain, Vaclav Havel i drugi, sudionici će dobiti:
? mogućnost boljeg razumijevanja čovjeka i njegovog dostojanstva,
? kvalitetan uvid u svijet ljudskih prava,
? savladavanje elementarnog vokabulara koji se koristi pri UN-u
Po završetku programa sudionici će imati priliku za:
? steći iskustvo zajednice prijatelja,
? sudjelovanje na domaćim i međunarodnim konferencijama,
? sudjelovanje na europskim projektima, treninzima zagovaranja i ostalim edukacijama,
? stažiranje u New Yorku ili Bruxellesu.
 
? Svi uspješno certificirani sudionici moći će postati aktivni članovi Svjetskog saveza mladih Hrvatska.
? Sudionici će čitati jedno po jedno poglavlje (od ukupno 7), slati kratki esej mentorima i diskutirati o pročitanim tekstovima u grupama preko online videopoziva.
? Nakon završetka edukacije, svi sudionici prolaze proces certifikacije, te dobivaju potvrdu o stečenim kompetencijama koju mogu koristiti i prilikom prijave za posao.
❗ Preduvjet za prijavu je slaganje s odredbama Povelje Svjetskog saveza mladih koja se nalazi u prijavnom obrascu. Prijave za edukaciju traju do 6. 1. 2021., a prijaviti se mogu svi mladi između 18 i 30 godina putem prijavnog obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/mxahXQE1WRuxvWQZ9.
? Svi prijavljeni će nakon prijave dobiti povratnu informaciju za sve detalje vezane uz edukaciju. Ključni element za sve zainteresirane bit će motivacija i slaganje s odredbama Povelje Svjetskog saveza mladih.
Program je besplatan i održava se na hrvatskom jeziku!
✉️ Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem društvenih mreža na Facebook stranici @World Youth Alliance Hrvatska, na Instagram profilu @wyacroatia ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..