Program za mlade poduzetnice i one mlade žene koje to žele postati

Prijavi se na jedan od webinara međunarodnog Programa CAPSULE i/ili se odmah prijavi na Program!


Ako si mlada žena od 18 – 28 godina koja je zainteresirana za razvoj poduzetničkog poduhvata ili projekta i na početku su svoje profesionalne karijere ili možda već radiš na poslovnoj ideji ili si pokrenule poduzetničku inicijativu – CAPSULE je za tebe! Program će raditi s ukupno 105 sudionica iz 3 partnerske zemlje. Za hrvatsko izdanje programa tražimo 35 mladih žena, između ostalog: 
– mlade majke koje žele samostalno razvijati posao;
– mlade žene iz skupina u nepovoljnom položaju kao što su migranti, izbjeglice ili raseljene osobe koje se nalaze u partnerskim zemljama programa;
– svaku mladu ženu koja želi postati poduzetnica, a ne zna odakle početi.
 
 
Prijavi se za stručne, informativne webinare i prije prijave na program, saznaj kako on izgleda odnosno što uključuje CAPSULE iskustvo
 
Otkrij kakav je to poduzetnički način razmišljanja i vještine koje možeš razviti!
 
Istraži  kalendar webinara i besplatno rezerviraj svoje mjesto!
 
 
Prijavi se za naše webinare i prije prijave na program, saznaj kako on izgleda odnosno što uključuje CAPSULE iskustvo! Otkrij kakav je to poduzetnički način razmišljanja i vještine koje možeš razviti s nama! Istraži naš kalendar webinara i besplatno rezerviraj svoje mjesto!
 

14.9.2023., 18:00 CET – Self Leadership for Entrepreneurs – Mihai Zânt
21.9.2023., 18:00 CET – Women in Career & Entrepreneurship – Andreea Roșca
 
Na program se možeš prijaviti OVDJE.


CAPSULE je Erasmus+ projekt koji provode Impact Hub Bucharest, Career Shift, Impact Hub Zagreb i Impact Hub Budapest u 3 zemlje EU-a (Rumunjska, Hrvatska, Mađarska). Cilj projekta je osnaživanje mladih žena diljem EU-a da postanu nositeljice promjena, oslobađanjem svog potencijala kroz holistički program izgradnje kapaciteta koji ih podržava da prevladaju prepreke poput ograničavajućih uvjerenja i straha od neuspjeha. Projektom se promiču projekti i poduzenički poduvati mladih i povećanje stupnja zapošljivosti među mladima. Sudionice projekta proći će kroz 5 e-tečajeva o vještinama poduzetničkog razvoja, kreativnim vještinama i digitalnim vještinama; pridružit će se lokalnoj zajednici projekta i razviti svoju poduzetničku ili projektnu ideju kroz 3 inkubacijska vikenda uz podršku trenera i mentora.