Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Projekt Rotor - brojne besplatne radionice za mlade

 

 

Mlada si osoba s područja Osijeka ili njegove okolice (urbana aglomeracija Osijek*) i imaš slobodnog vremena? Upravo su u tijeku prijave za različite radionice u kojima možeš sudjelovati.

Radionice projekta Rotor uključuju praktična znanja (DJ-ing, Uporaba audio opreme, Video montaža, Svjetlosne vizualizacije, Pristup videu, Manipulacija zvuka, Dizajn i vizuali, Atmosfera i uređenje prostora…), upoznavanje tržišnih zakonitosti kreativne industrije, mogućnosti samozapošljavanja te program mentorstva. Za sudjelovanje nije potrebno predznanje niti posjedovanje opreme. Sudionicima je na raspolaganju i kolaborativni prostor te je za svaku aktivnost u projektu osigurana oprema i potrošni materijali. Važno je napomenuti kako su sve radionice, edukacije i programi mentorstva za sve sudionike koji ispunjavaju uvjete projekta potpuno besplatni.

Više informacija o projektu možeš pronaći na informativnoj prezentaciji  te pogledati sažeti popis radionica i aktivnosti projekta.

Prijaviti se možeš do 10. travnja putem online prijavnice koja se nalazi na sljedećoj poveznici.

Nakon procesa zaprimanja prijava, odabrat ćemo 60 najmotiviranijih sudionika i dostavlja im obavijesti o rasporedu radionica počevši od 19. travnja 2021. godine. 

Više informacija o projektu možeš pronaći na informativnoj prezentaciji te pogledati sažeti popis radionica i aktivnosti projekta

Za sve dodatne informacije, slobodno se obrati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt provodi Kulturni centar Osijek u partnerstvu s Gradom Osijekom i  Institutom Andizet.

*Urbana aglomeracija Osijek obuhvaća: gradove Osijek, Valpovo i Belišće te općine Kneževi Vinogradi, Čeminac, Darda, Bilje, Petrijevci, Bizovac, Koška, Čepin, Punitovci, Vuka, Vladislavci, Antunovac, Ernestinovo, Erdut, Šodolovci i Tordinci.