Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

TKO TE PITA? EU PITA!

PRONI Centar za socijalno podučavanje / Regionalni info – centar za mlade Osijek kao lokalni koordinator Dijaloga EU s mladima provodi konzultacije s mladima na temu 8. ciklusa Dijaloga EU s mladima.

Ako imaš ideju o tome kakva informacija namijenjena mladima, odnosno sustav informiranja mladih trebaju biti,  kako bi Tvoja zajednica pa i Europska unija bila prilagođenija mladima, molimo Te da odvojiš malo vremena i odgovoriš na ova pitanja ( https://bit.ly/3sden6B  ) daš svoj komentar ili prijedlog. Na taj način dobit ćemo povratnu informaciju od mladih,  koja će se ugraditi u mjere i tako pomoći da ciljevi za mlade zažive u stvarnosti.

 

Proces Dijaloga EU-a s mladima osiguravada preporuke i mišljenja mladih ljudi nađu svoje mjesto u nacionalnim i europskim politikama.

Aktualni ciklus Dijaloga EU-a s mladima (koji je započeo 1. srpnja 2020. i traje do 31. prosinca 2021.) nastavlja se na Ciljeve za mlade, konkretno 9. Cilj za mlade – Prostor i sudjelovanje za sve.

Svaki Cilj za mlade sadrži popis podciljeva koje treba postići vezanih uz specifičnu temu tog cilja. U skladu sa svrhom ovog ciklusa, Konzultacijska pitanja za 8. ciklus usmjerena su na identificiranje akcija i mjera kako implementirati svaki od podciljeva 9. Cilja za mlade. S time na umu, konzultacije na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini trebale bi odgovoriti na pitanja Što? Tko? Kako? Na kojoj razini? te ukazivati na mogućnosti implementacije podciljeva.

Više: https://eupita.eu/ukljuci-se/sto-se-trenutno-dogada/

 

Ovaj konzultacijski upitnik je anoniman. No, u znak zahvalnosti za sudjelovanje u ovim konzultacijama pripremili smo simbolične nagrade za sudionike. Molimo Te da nam se javiš kratkom porukom putem Facebook stranice (https://www.facebook.com/icmosijek), Instagrama (info_centar_za_mlade_osijek) ili putem e-mail adrese (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) kako bismo se dogovorili o načinu preuzimanja nagrade. Broj nagrada je ograničen, požurite! :-)

 

Hvala i vidimo se! :-)

 

 

Ova aktivnost dio je projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.