Kalendar događanja

Siječanj 2022
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Edukacija za poduzetnike – Započnite vlastiti posao

Centar za poduzetništvo organizira novi ciklus edukacija za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu generirati i realizirati svoje poslovne ideje.


Edukacija „Započnite vlastiti posao“, čiji je cilj stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osigurava kvalitetniju podršku korisnicima, a sudionicima edukacije bit će omogućeno i korištenje usluge mentoriranja nakon registracije poslovnog subjekta.

Sudjelovanjem na edukaciji o pokretanju vlastitog poslovanja polaznici će dobiti nova znanja, povećati postojeća te svladati vještine koje su neophodne za uspješno vođenje posla. Edukacija se sastoji od ciklusa radionica o pokretanju vlastitog posla – ciklus radionica namijenjene provjeri poduzetničkih vještina i sposobnosti, testiranju i razradi poslovnih ideja, kreiranju održivog poslovnog modela, vrstama pravnih oblika koje mogu registrirati, naučiti što sve čini financijsko poslovanje te što je to poduzetnički marketing i kako biti uspješan u prodaji. Cjelovita edukacija je osmišljena kao temelj za uspješan poduzetnički pothvat, a organizira se uz podršku Grada Osijeka.


Radionice za pokretanje vlastitog posla su pravi odgovor za vaše poslovne potrebe posebice ako razmišljate o ulasku u poduzetničke vode i pokretanju vlastitog posla.

Edukaciju će voditi stručnjaci Centra za poduzetništvo koji imaju veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.


Stoga, ukoliko imate ideju i razmišljate o pokretanju poslovanja, PRIJAVITE SE i realizirajte svoje ideje!

Edukacija će se održati na adresi Centra za poduzetništvo – J.J. Strossmayera 341, 31000 Osijek (siva zgrada, prvi kat, konferencijska dvorana B) i online putem ZOOM platforme

Edukacija traje pet dana – od 08. do 12. studenog 2021. , u trajanju od 14 do 17 sati.

Važna napomena:


Radionica je u potpunosti besplatna, a broj sudionika na radionici je ograničen. Raspoloživa mjesta za sudjelovanje na radionici će se popunjavati prema zaprimljenim prijavama. Sudionici iz Osijeka se mole da sudjeluju uživo, a online mjesta prepuste onima koji nisu iz Osijeka i ne mogu sudjelovati uživo, a sukladno ovome će biti i slane poveznice za online sudjelovanjem.

Prijaviti se možete najkasnije do 05. studenog do 12 sati za sudjelovanje uživo i 07. studenog do 12:00 sati za online sudjelovanje putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVUUzevši u obzir ograničen broj mjesta, svi prijavljeni sudionici:

  • za sudjelovanje uživo će 05. studenog dobiti potvrdu rezervacije mjesta na adresu e-pošte koju navedu u prijavi
  • za online sudjelovanje će 08. studenog dobiti poveznicu za ZOOM platformu na adresu e-pošte koju navedu u prijavi.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno ih kontaktirajte putem e-pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona: 031 / 283 970

 

Izvor: Centar za poduzetništvo Osijek