Kalendar događanja

Siječanj 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Osijek po tvojoj mjeri

Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade?

 

Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba popraviti a što pohvaliti? Info-centar za mlade Osijek  te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti.

 

Uslikaj mjesta i situacije u svom gradu i uz dvije rečenice objasni što je to što treba unaprijediti.

 

Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ukoliko želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ukoliko ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox.

Fotografije i tekst uz njih možeš poslati do 4. prosinca 2020. u podne na mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na naš Instagram profil (inbox).Na isti kontakte nam se možeš obratiti ukoliko imaš dodatnih pitanja.

Pitanja koja postaviš putem fotografije proslijedit će se Savjetu mladih Grada Osijeka koji će se sastati s predstavnicima Grada Osijeka i pronaći odgovore na tvoja pitanja i/ili prijedloge.

Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u online druženju putem kojeg će ti predstavnici Savjeta mladih  te predstavnici Grada prenijeti odgovore na tvoja pitanja te te upoznati sa njihovim radom i ulogom.


Ova aktivnost se organizira u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.