Kalendar događanja

Lipanj 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Radionica "Tražiti posao je posao vol. 2"

Je li traženje posla zaista i samo po sebi posao koji iziskuje trud? Stručnjaci za ljudske potencijale svakako bi odgovorili potvrdno na ovo pitanje.

Stoga smo i osmisli radionici koja je upravo zove "Tražiti posao je posao vol. 2"  Radionica će se održati u utorak 17. studenoga 2020. od 18 do 20 sati u PRONI Centru (Info-centru za mlade Osijek), Ulica Kralja Zvonimira 15, Osijek.

Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati.


U prvom dijelu radionice imat ćete prilike sudjelovati u simulaciji intervjua za posao. Po završetku simulacije voditeljica radionice će svim sudionicima otkriti najvažnije smjernice vezano uz intervju za posao.  Voditeljice radionice su Ana-Marija Čango, magistrica psihologije, zaposlena na poziciji specijalista u regrutaciji i selekciji kandidata za zapošljavanje te Siena Krušić, Erasmus praktikantica te ujedno i polaznica magisterija vezanog uz kognitivno-bihevioralnu terapiju.


Također ćete imati prilike čuti  iskustva iz prakse, ali i postaviti dodatna pitanja. U drugom dijelu radionice moći ćete saznati  više o motivaciji za traženje posla te kako pronaći motivaciju ukoliko si skupio/la već puno odbijenica.

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima do 30 godina, ili i onim mladima koje uskoro očekuje traženje posla ili mijenjaju posao.


Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online prijavnice do ponedjeljka 16. studenoga u podne.

Radi poštivanja svih preporuka epidemiološke službe, na radionici može sudjelovati  samo pet sudionika.

Omogućit ćemo i sudjelovanje putem Zoom-a ( u prijavnici je mogu označiti opciju online sudjelovanja).

 

Radionica se provodi u sklopu projekta Regionalni info centar za mlade Osijek financiranog sredstvima Središnjeg državnog ureda da demografiju i mlade.