Kalendar događanja

Listopad 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sretan nam rođendan!

Mlade od 15 do 30 godina s područja 5 županija regije Slavonija i Baranja informiramo o temama od njihovog interesa i koristi (obrazovanje i cjeloživotno učenje, zapošaljavanje, kultura i zabava, aktivno sudjelovanje u društvu, mobilnost, zdravlje...) u fizičkom prostoru, putem web stranice i društvenih mreža.

Različitim aktivnostima (treninzma, radionicama, predavanjima, prezentacijama, javnim raspravama...) informiramo ih i educiramo u područjima relevantnim za njihov osobni i društveni razvoj.

 

Gdje i na koji način tražiti informacije? Kako iz mnoštva ponuđenih informacija pronaći onu koju trebamo i kako je prilagoditi svojim potrebama i situaciji? Od koga tražiti savjete o sitnim ili krupnijim problemima,...? Različite i kvalitetne informacije važne su radi sagledavanja različitih mogućnosti i pravog odabira, od iznimne su važnosti pri donošenju određene odluke. Takve informacije omogućavaju i potiču osobne izbore u organiziranju osobnog življenja.

Info-centar za mlade Osijek usmjeren je na opće informiranje mladih i prilagođava se svim pitanjima i potrebama mladog čovjeka. Info-centar za mlade Osijek regionalnog je karaktera, usmjeren na sve mlade u dobi između 15 i 30 godina. Prilagođen je onima koji nemaju mogućnosti za istraživanje informacija, kao i onima kojima su postojeće mogućnosti nedovoljne. Info-centar pruža mladima raznovrsne informacije na jednom mjestu, kao i mogućnost stjecanja vještina u pronalaženju istih.

 

Također možeš ostvariti i neku od svojih ideja, osmisliti i uz našu pomoć je realizirati. I što je najvažnije, možeš pronaći sebe i raditi ono što voliš i znaš, razvijati životne vještine i naučiti nešto novo, možeš upoznati nove ljude i otvoriti si nove mogućnosti.

Ima tu još mnogo toga, korisnih i zanimljivih stvari, za svakog ponešto.

Javi nam se ili dođi... Vidimo se!