Budi dio ove priče - Influencer

U utorak 14. svibnja 2024. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat će se događaj pod nazivom „Influencer“. Projekt organizira neprofitna studentska udruga META koja se bavi marketinškim područjem ekonomije.

 

Glavni cilj projekta je upoznavanje mladih s marketingom, influencerskim životnim stilom te predstavljanje javnosti, odgovornosti i znanja koji taj posao nosi sa sobom. Shodno tome, misijom će se prikazati kako je svaki pojedinac Influencer svoje okoline i sebe, povezivanje influencera i tvrtki s kojima surađuju te samih posjetitelja projekta. Vizija je koncipirana dugoročno te je želja članova udruge da projekt postane dugoročna i originalna kreacija našeg brenda te inspiracija da svaki pojedinac može postići velike planove u životu.

 

Projekt je zamišljen kao spoj raznovrsnih interesa kako bi se svaki slušatelj pronašao u barem jednom području. Šarolikost tematike kreće od društvenih mreža, preko medija, ljepote, lifestylea, zabave, hrane i sporta...


Program započinje u 13 sati.


Kako je ovaj projekt zamišljen kao spoj budućnosti i sve veće zainteresiranosti mladih za influencerskim životom, važno je osvijestiti ih i pokazati im svjetliji put kako bi spojili zabavu, kreativnost i inovacije na moralan i ispravan način jer njihova stajališta u veliko utječu na ponašanje i stavove mladih generacija. Drugim riječima, projekt ima za cilj usmjeravanje mladih na karijernoj i osobnoj razini.

 

Posao koji je zamišljen kao unovčen hobi, mnogima zvuči primamljivo, a je li to uistinu tako, na to pitanje će nam odgovoriti poznati influenceri s hrvatske scene koji će gostovati na našem projektu.

 

Očekuju vas:

1. Stela Rade

2. Meri Goldašić

3. Igor Jadan

4. Leonardo Lamon

5. Olivera Oršić

6. Katarina Bačurin

7. Ivan Rado (Malajski Tapir)

 

 

Izvor: osijek031.com