Dođite na Infolovku u Donjem Miholjcu!

Nakon uvodne konferencije projekta Informacija za sve, na redu su lokalne rasprave u gradovima Osječko-baranjske  i Vukovarsko-srijemske županije. Prva je Infolovka u Osječko-baranjskoj županiji održana je  Valpovu, u prostoru Gradskog društva Crvenog Križa, u srijedu, 19. travnja 2023.


Početkom ove godine započeli smo s provedbom projekta Informacija za sve, kroz koji ćemo obuhvatiti relevantne dionike u području rada s mladima, posebice informiranja mladih te mlade s područja dvije županije, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske, kako bi dali svoj doprinos u kreiranju smjernica za unaprjeđenje informiranja mladih na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

 

Projekt Informacija za sve sufinancira Europska unija, kroz program Erasmus+.


Trenutno se odvijaju lokalne rasprave – Infolovke, na razini obje županije, a kojima je cilj, u neformalnom i opuštenom okruženju  - u dijalogu mladih i tzv. donositelja odluka, donijeti preporuke za unaprjeđenje sustava informiranja mladih, posebice onih u manjim/ruralnim mjestima. Na njima ćemo okupiti mlade (od 15 do 30 godina) te predstavnike udruge, organizacija, insitucija.. koje u svom području rada obuhvaćaju mlade.


Ukoliko živite na području grada Donjeg Miholjca, te okolnih mjesta koja gravitiraju ovom gradu, voljeli bismo da nam se pridružite i date podršku ovom procesu te Vas pozivamo na

 

 

Infolovku u Donjem Miholjcu,

koja će se održati 4. svibnja 2023. godine (od 9 sati),

u prostoru Srednje škole Donji Miholjac, Vukovarska 84.


Prijaviti se možete putem prijavnice ovdje: https://tinyurl.com/yr72ns7b do 3. svibnja 2023. (do 12 sati).

 

 

Za sve sudionike osiguran je ručak, a troškovi puta (dolaska u Donji Miholjac) biti će refundirani.

 

Broj sudionika je ograničen te Vas molimo da nam se što prije javite s povratnom informacijom.

U slučaju dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 097 609 608 1,  Mirjana Jozanović.